A Razer célja a gamerek maximális szintű kiszolgálása, ezért mindent gyártanak, amire egy számítógép előtt órákig ülő játékosnak szüksége lehet. Egerek, kiegészítők, fejhallgatók mellett arcmaszkokat is, mert hiába hódít az online játék, azért előfordul, hogy fizikailag megfogható, élő emberek veszik körbe a gépet. 

Ilyenkor jön jól a Razer Zephyr Pro, ami az arcmaszkok gamer stílusú netovábbja, egy RGB-ledekkel teleaggatott öles lépés a megvalósult Darth Vader felé. A termék legnagyobb gurítása a viselő hangjának felerősítése, a maszk elején a rácsok mögött sztereó hangszórórendszer kapott helyet, amit egy belső mikrofon és egy beépített erősítő működtet.

Ezt a high-tech maszkot akkor is hordják majd, ha leszámoltunk a vírussal 1

Egyméteres körben akár 60 decibeles hangerőtöbbletet ígér a gyártó, így már nem kell megerőltetni a tüdőt ahhoz, hogy leüvöltsük a mellettünk álló fejét, a maszk megteszi mindezt helyettünk. Szerencsére a funkció kikapcsolható, és a Covid-időkben elvárható szűrőhatás sem csorbul, a Zephyr Pro N95-ös betétekkel érhető el.

Ezt a high-tech maszkot akkor is hordják majd, ha leszámoltunk a vírussal 2

A 150 dollárba kerülő csomagban 10 N95-ös szűrő található, ami 30 napra elég, a folyton maszkban játszani vágyók viszont akár a 199 dolláros csomagra is befizethetnek 100 napra elegendő szűrővel.

Ezt a high-tech maszkot akkor is hordják majd, ha leszámoltunk a vírussal 3