Az utóbbi időben többször is a vérbeli autórajongók kedvére tett a Rocket League fejlesztője azzal, hogy a kitalált négykerekű járművek mellett a valóságban is létező autókat adott hozzá a játékhoz. Nemrég például James Bond Aston Martinjával bővült az autóválaszték.

A fejlesztők azonban az összes gyártó közül a Forddal fűzték a legszorosabbra a viszonyt. A gyártó például az év korábbi részében már az F-150-es pickupot is odaadta a Rocket League-nek, emellett pedig a játék egyik hivatalos bajnokságát is szponzorálják, melyet éppen a héten tartanak Stockholmban.

Ilyen előzmények után nem csoda, hogy december 9-én már a Ford Mustang Mach-E-vel is játszhatnak a játékosok, akik pedig egy igazibb Mustanggal akarnak játszani, azoknak december 22-ig kell várni a klasszikusra, egy 1965-ös Shelby GT350R-re.

Levegőben is csapathatunk a villany-Mustanggal 2Levegőben is csapathatunk a villany-Mustanggal 3

Az autók, melyekhez a játékon belül saját kerekek és autómatricázási lehetőségek járnak, darabonként 1100 kreditbe kerülnek majd, de csomagban olcsóbban, 2000 kreditért is megvásárolható egyszerre mindkettő.