Az 528 méter tengerszint felett lévő pub a legmagasabban fekvő italkimérő egység az Egyesült Királyságban. Itt lépett fel a Noasis nevű Oasis-tribute zenekar, amiben nem lett volna semmi különös, ha nincs az időjárás. Az időjárás ugyanis szokás szerint szeszélyesen alakult, jött az Arwen hóvihar, ami betemette az intézmény környékét, a vendégek autóit, a kocsmába vezető utakat.

61 vendég és egy zenekar rekedt napokra egy kocsmában a havazás miatt 1

A kialakult helyzet miatt 61 ember rekedt a kocsmában, de nem estek pánikba. Étel, ital, és meleg fekhely akadt elég a 17. századi épületben, ahol a társaság jó hangulatban várta az utak felszabadulását.

61 vendég és egy zenekar rekedt napokra egy kocsmában a havazás miatt 2

Fogyasztottak, filmet néztek, a zenekar játszott, kvízestet tartottak. A kocsma igazgatója, Nicola Townsend (51) a PA hírügynökségnek elmondta, hogy csodálatosan érezték magukat, és valódi barátságok jöttek létre a fogság három hosszú napja alatt. 

61 vendég és egy zenekar rekedt napokra egy kocsmában a havazás miatt 3

Tegnap sikerült megnyitni az utakat, a Tan Hill Inn pedig várja az új vendégeket. Kis hófogságuk világhírűvé tette őket, gyakorlatilag minden országban felkapott történet lett a kalandos koncert.