Gyorsan szalad az idő karácsonyig, az első adventi gyertyagyújtáson már túl is vagyunk. Ilyenkor lassan már azokat is beszippantja a karácsonyi forgatag, készülődés és bevásárlás, akik a lehető legtovább nem akarnak tudomást venni az ünnepről.

Nem ilyen emberek azonban Joe és Jill Biden, vagyis az amerikai elnök és felesége. Ahogy az várható és elvárható tőlük, már intézik a Fehér Ház karácsonyi kidíszítését. A TMZ meg is szerezte, hogy az idei karácsonyfájuk nem kevesebb mint 139 ezer dollárba, átszámítva 45,3 millió forintba kerül – ez az ár elmarad az utolsó, 2019-es fa árától, melyért Donald Trumpék 160 ezer dollárt fizettek. A fenyő Észak-Karolinából, 600 km-ről érkezett, de a Fehér Ház elé már egy lovasszekéren húzták be.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

First Lady Dr. Jill Biden (@flotus) által megosztott bejegyzés

Az 5,6 méter magas jegenyefenyő a Fehér Ház kék szobájában kap majd helyet, és a First Lady által kiválasztott tematika szerint díszítik majd fel. A hangulat természetesen az egész épületegyüttesben egységes lesz, melyre mindennel együtt még 212 ezer dollárt (69,2 millió forintot) költenek majd.