46 napot töltött a Netflix csúcsán, ezalatt legalább 141 millió ember látta a Nyerd meg az életed (Squid Game) című sorozatot. A tízrészes szériában 456 ember küzd meg egy hatalmas pénznyereményért különféle gyerekjátékokban, ám a vesztesek egytől egyig meghalnak, az egyetlen túlélőnek azonban sosem lesznek pénzügyi gondjai.

Egy pár helyen újragondolva, de ugyanezt megvalósította a MrBeast néven futó youtuber is, aki különféle pénzosztogatós videói révén vált világhírűvé. Ezúttal sem fukarkodott, konkrétan 3,5 millió dollárt költött arra, hogy felépítse a sorozatban látott helyszínek szinte pontos mását a közös alvóhelytől kezdve az egyes játékok színteréig.

Ezt követően érkezett 456 játékos, akik mind szerették volna hazavinni a 456 ezer dolláros (150 millió forintos) fődíjat. Végül ez csak egy embernek sikerült, de a többiek sem voltak teljesen szomorúak, mert kisebb pénzösszegekkel (2-5-10 ezer dollárral) ők is gazdagabbak lettek.

Lényegi különbség volt, hogy a sorozattal szemben MrBeast játékában senki sem halt meg. Minden játékos hasára egy művérrel töltött tasak volt erősítve, amikor pedig kiestek, egy aprócska patront felrobbantottak a szervezők, mely kiszakította azt.