A 21. század rohanó világában az embereket sokkal több inger éri, mint 25-30 évvel ezelőtt. Az átállás annyira gyors és drasztikus volt, hogy ahhoz szervezetünk nem volt képes hozzászokni, amit a környezethez viszonyított, egyfajta evolúciós lemaradásként is elkönyvelhetünk. Természetesen mindez az életünkre is hatással van, és leginkább az egyénre nehezedő nyomás, stressz formájában jelenik meg.

Normál esetben a stressz csak addig tart, ameddig meg nem oldunk egy kihívással járó élethelyzetet. A tartós stressz negatív hatása azonban az életminőségünket is megváltoztatja, többnyire sajnos rossz irányba. Számos formában kiütközhet, de talán mind közül a legkellemetlenebb az, ha a folyamatos stressznek a nemi életünk látja kárát.

A fejünkbe ilyenkor beférkőzhetnek olyan mérgező gondolatok, melyeket akkor sem tudunk kiverni onnan, amikor a gyönyörök legszebb perceit élhetnénk át az ágyban a párunkkal, partnerünkkel. Mindez befolyásolja a szexuális teljesítményt is: egészen egyszerűen nem úgy mennek a dolgok az ágyban, ahogyan azoknak normál esetben menniük kéne.

Hancúrozással a stressz és a betegségek ellen: lehetséges! 1

A stressz, tetézve a szexuális együttlétek elmaradásával fizikailag is nyomot hagyhat maga után, kárát láthatja többek közt a prosztata is. Aprócska, mindössze gesztenye méretű, a húgycsövet körülölelő szervről van szó, melynek feladata, hogy váladékot termeljen, amely a hímivarsejtekkel együtt alkotja az ondót.

Amíg a prosztata békében teszi a dolgát, addig észre sem vesszük a létezését, ám ha begyullad, akkor elkezdődnek a problémák. Maga a prosztatagyulladás is a legtöbb esetben fájdalommal jár, ráadásul a duzzadt mirigy összenyomja a húgycsövet, így a vizelés nehezebbé, vagy akár lehetetlenné is válhat. Míg a bakteriális eredetű heveny prosztatagyulladás fő tünete a heves fájdalom és láz, addig a krónikus prosztatagyulladásnál már többféle panasz is jelentkezhet, például tompa, kellemetlen fájdalom az alhas és a gát tájékán, továbbá az esetek 60-70 százalékában szexuális jellegű zavarok is kialakulnak, így merevedési zavar, ejakulációs nehézség, illetve fájdalom.

Hancúrozással a stressz és a betegségek ellen: lehetséges! 2

Látszik tehát, hogy öngerjesztő folyamatról van szó: az elmaradó, nem megfelelő szexuális élet közvetve még kevesebb szexhez vezet. Olyan ördögi kör alakulhat ki, amelyből nehéz kitörni. A helyzet persze nem megoldhatatlan, sokat jelenthet például, ha a kiváltó okok egy részétől meg tudunk szabadulni.

Ha a kívülről érkező stresszel tudunk kezdeni valamit, azaz elmúlik a külső nyomás, az jótékony hatással lehet az életünkre, a szervezetünkre, így a prosztatára is. A szerv működése normalizálódhat, innentől kezdve pedig a probléma másik része is megoldódhat.

A másik oldalról is megközelíthetjük a dolgokat: ha a prosztatabetegséget sikeresen kezeljük, az leveheti az ember válláról azt a nyomást, amely a szexuális együttlétek minősége, illetve elmaradása miatt telepedett rá. Miután helyreállt a prosztata normális működése, a fájdalmas tünetek is elmúlhatnak, így visszaállhat az áhított egyensúly.

Hirdetés

Prosztatagyulladás: tünetenyhítés ott, ahol a probléma van!

A Proxelan végbélkúp az egyetlen, klinikai vizsgálattal igazolt, helyi hatású készítmény prosztatagyulladásra, amely ott enyhíti a panaszokat, ahol a probléma van. Az ápoló hialuronsav és gyógynövények kombinációja teljessé teszik a gyógyszeres kezelést, enyhítve a vizelési zavarokat, gáttájéki fájdalmakat. A szexuális aktivitást nem befolyásolja. Vény nélkül kapható a patikában, ezért könnyű hozzájutni, fellángoló fájdalmak esetén azonnal használható, akár hosszú távon is.

Webcím: www.proxelan.hu

Hancúrozással a stressz és a betegségek ellen: lehetséges! 3Patikában kapható gyógyászati segédeszköz.

A KOCKÁZATOKRÓL OLVASSA EL A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT, VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT!