Mai szemmel nézve néhány ponton meg lehet ugyan mosolyogni a Vissza a jövőbe-filmsorozatot, de azért a mai napig képes elszórakoztatni az embert, ráadásul elvehetetlen érdeme van abban, hogy megismertette a nagyvilággal a DeLoreant.

A filmbéli 2015-ös esztendő ráadásul olyan víziókkal ismertetett meg bennünket, mint a dehidratált pizza, az önbefűzős cipő vagy a légdeszka. Az étel eme változata nem létezik azóta sem, a lábbelivel azonban már voltak próbálkozások.

A légdeszka tudományos megvalósíthatósága néhanapján felmerül ugyan, de a hétköznapi emberek továbbra sem álmodhatnak erről. Egy ember azonban megszerezte a legelső, filmbéli légdeszkát a minap egy árverésen. Igaz, ő sem mondható hétköznapinak azzal, hogy 161 millió forintnak megfelelő összeget adott a Marty McFlyt játszó Michael J. Fox és a gonosz Biffet alakító Thomas F. Wilson aláírásával ellátott deszkáért, de a filmes kellék immáron az övé – a rajta állva utazással még biztosan várnia kell, ugyanis ez sem több egy mintás falapnál.

Nemrég ugyanezen az árverésen Wilson is elkelt – igen, az a Wilson: