A Forma-1-es Amerikai Nagydíj környékén Daniel Ricciardo, a McLaren pilótája is meghívást kapott Ellen DeGeneres tévéműsorába, ahol a műsorvezetőnő faggatta a monzai futamgyőztest.

A beszélgetés főként inkább azoknak volt érdekes, akik korábban még nem láttak F1-es futamot. Szó volt például a pilótákra ható G-erőkről és a fizikai megterhelésről, illetve a Netflix F1-es sorozatáról, a Drive to Survive-ról is, mely Amerikában például sokakkal megismertette a sportágat.

Egyesek azonban kiszúrták, hogy Ricciardo csuklóján egy méregdrága óra is bekerült a stúdióba. Sikerült ugyanis beazonosítani, hogy az ausztrál egy Patek Philippe kronográffal ment a forgatásra, melynek értéke átszámítva 95 millió forint.

95 milliós órát villantott az F1 sztárja 1

Az ügy érdekessége, hogy a McLaren egyébként partnerkapcsolatban áll a Richard Mille óragyártóval is. Lehet, hogy szponzori szempontból nem veszi ki jól magát, hogy az ausztrál a két rivális svájci márka óráját is viseli, de érzésünk szerint aligha fogják megmondani neki, hogy mire költse pénzét a Forma-1 egyik mókamestere.