Egy ideje már hódít a régi-új trend a mobiltelefonok piacán: zsebeinkbe visszakerültek a 2000-es évek után az összecsukható maroktelefonok, jóval okosabb formában. Kijelenthető, hogy a márkák közül a Samsung a legjobbak között áll, ami ezeket a különleges formájú mobilokat illeti, és folyamatosan tesznek is azért, hogy a csúcson maradjanak.

Ehhez azonban nem mindig kell bemutatni egy új telefont, elég néha egy olyan furcsa marketingfogás is, mint a mostani. A Samsung ugyanis összefogott egy ausztrál farmermárkával, hogy megalkossák a tökéletes nadrágot a Galaxy Z Flip 3-hoz.

Erősen megosztó farmert csináltatott a Samsung 1

Sokat azonban nem teketóriáztak: a hátsó zsebeket letépték, az elsőket pedig egy Z alakú varrással zárták el, így nem maradt szabad zseb a farmeren. Kivéve azt az egyet, ami frissen került a gatyára: az aprócska, négyzet alakú helyre hogy-hogynem, épp be lehet csúsztatni az említett mobilt. A farmermárka furcsa magyarázata szerint a zsebek amúgy sem divatosak, ennek a telefonnak pedig elég a szokásoshoz képest feleakkora hely is.

Erősen megosztó farmert csináltatott a Samsung 2

A legdurvább az egészben talán az, hogy ezt mind a ruhamárka, mind a Samsung komolyan is gondolja: a farmeres akció nem csak egy egyszeri akció volt. Konkrétan 450 zsebmentes nadrágot csináltak férfi és női kivitelben egyaránt, melynek darabját 1500 ausztrál dollárért (345 ezer forintért) kínálják.