Az egyik legismertebb amerikai milliárdos, az űrversenyben is részt vevő Richard Branson még 1978-ban vásárolta meg első karibi magánszigetét, a Brit-Virgin Szigetekhez tartozó Neckert.

House Beautiful cikke szerint Branson 2007-ben bővítette sziget-gyűjteményét, és megvette a szintén a Brit Virgin-szigetek részét képező Moskito-szigetet is. A Neckertől csupán 3 km-re fekvő, idilli szigeten tíz különálló luxusvillát húztak fel, állítólag a milliárdos nem akarta óriási hotellel elrontani a hely hangulatát. 

Ezeknek az apartmanoknak a különlegessége, hogy nem csak meghívott vendégek, hollywood-i sztárok számára elérhetőek. A Branson Estate immár nyitva áll a foglalások előtt, a villa mellett a komplexum vízisport-központot, strandházat, medencét, bárt, teniszpályát és számos étkezőhelyet is magába foglal. 

A Virgin Limited Edition október elején nyitotta meg a Point Estate-et és az Oasis Estate-et is, ez a képeken látható két legújabb luxusvilla, ami várja a vendégeket. Az ultraluxus valódi élményét 17,5 ezer dollárért, vagyis nagyjából 5,5 millió forintért mérik éjszakánként, de a korábban megnyitott első villáért még mindig 25 ezer dollárt kérnek éjszakánként. 

5,5 millió egy éjszaka ezen a privát karib-tengeri szigeten 15,5 millió egy éjszaka ezen a privát karib-tengeri szigeten 25,5 millió egy éjszaka ezen a privát karib-tengeri szigeten 35,5 millió egy éjszaka ezen a privát karib-tengeri szigeten 4