Robbie Williams óriási, jól rendezett, angol stílusú birtokát nem sokáig élvezte, még egy évig sem élt családjával Wiltshire-ben. A híres énekes már többször nyilatkozta, hogy beszél a szellemekkel, sőt elmondása szerint már találkozott földönkívüliekkel is, de 2020-ban egy interjú során elárulta, hogy angliai otthonukban szellemek járnak. Az énekes kislánya, Teddy, egykori szobájában érezte a jelenlétüket.

Így valószínűleg nem a szellemektől való félelem áll az eladás hátterében, egyszerűen csak akkorára dagadt az ingatlanportfóliójuk, hogy ezt a vidéki birtokot már nem akarták megtartani. 

A birtokon álló kisebb kastély hét hálószobával, úszómedencével, szaunával és saját helikopter-leszállóval is rendelkezik. A bejárati csarnokot fekete-fehér kőpadló borítja, az egyik hálószobát egy kincses térkép freskója díszíti, a nemek szerint elválasztott fürdőszobákban pedig jeruzsálemi mészkő és afrikai vörös gránit a burkolat.

Már többször felröppent a hír az eladásról, de eddig nem kapkodtak a birtokért, jelenleg 9,2 milliárd forint áll az árcédulán.

Eladó Robbie Williams kísértetjárta kastélya 1Eladó Robbie Williams kísértetjárta kastélya 2Eladó Robbie Williams kísértetjárta kastélya 3Eladó Robbie Williams kísértetjárta kastélya 4Eladó Robbie Williams kísértetjárta kastélya 5Eladó Robbie Williams kísértetjárta kastélya 6