Jövő júniusban már 56 éves lesz Mike Tyson, de az életkora nem tántorítja el attól, hogy újra kesztyűt húzzon és kiálljon valaki ellen. Márpedig ez a tavalyi események után ismét meg fog történni: Iron Mike bejelentette, hogy jövő februárban újra bunyózni fog.

“Szkeptikus vagyok az ellenfelemmel kapcsolatban, de egy eléggé izgalmas ellenfélről van szó” – árulta el Tyson, de azt nem mondta el, ki lesz az ellenfele. Sejtések azonban vannak: vélhetően a YouTube egyik leghíresebb testvérpárjának egyik tagjával, Jake vagy Logan Paullal mérkőzhet meg. Korábban a bokszoló azt mondta, már csak a pénz miatt sem utasítaná el, ha egyikükkel meccselhetne.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Logan Paul (@loganpaul) által megosztott bejegyzés

Tyson jóban is lett Jake-kel, a testvérek közül a tapasztaltabb bokszolóval, így a legtöbben úgy gondolják, hogy nem vele, hanem Logannel mérkőzhet majd meg, aki tavaly júniusban egy gálameccsen már Floyd Mayweather fiával is ökölharcolt.

Iron Mike szenzációs visszatérése tavaly novemberben történt meg: egy gálameccsen csapott össze Roy Jones Jr.-ral, melynek hivatalos végeredménye döntetlen lett.