A vodkáról elsősorban az oroszok jutnak az eszünkbe, mégiscsak az ő nemzeti italukról van szó. Ez azonban nem jelenti azt, hogy csak ők készítenek, sőt: napjaink egyik legkülönlegesebb vodkája az Egyesült Államokban készült el. A Harridan ugyanis elkészítette a Paranormal Reserve nevű italát.

Szellemjárta házakban érlelték a vodkát 1

A kukoricaalapú, 60 palackkal készült 44 fokos főzet különlegessége, hogy palackozás után hét napra elvitték őket Amerika legismertebb szellemjárta házainak egyikébe. 36 üveg a Démonok között filmet is inspiráló Conjuring House-ban töltött egy hetet, másik 12 palackot a múlt század elején nyolc áldozatot követelő viliscai baltás gyilkosság helyszínére vittek, a harmadik tucatnyi adag pedig egy egykor pszichiátriai betegeket kezelő nyugat-virginiai kórházba került. Egytől egyig mind nyomasztó helyszín.

Szellemjárta házakban érlelték a vodkát 2Szellemjárta házakban érlelték a vodkát 3

A kézzel sorszámozott, fadobozba csomagolt palackokat egy eredetiséget igazoló dokumentummal együtt árulták 140 dolláros (43 ezer forintos) áron, ám roppant hamar el is kelt mindegyik ital. A Harridan a nagy sikerre való tekintettel már most bejelentette, hogy jövőre jön a Paranormal Reserve második kiadása, új helyszínekkel.