Az Indiai-óceán Maldív-szigeteki térségében rengeteg párját ritkító, szinte elképzelhetetlen luxussal kényeztető szállás található. Ha egy hotel ki akar tűnni a tömegből, akkor tényleg egyedit kell nyújtania, és a Déli-Ari-atollon létrehozott lakosztálynak sikerült hoznia ezt a szintet.

Ahmed Saleem helyi építész a New York-i Yuji Yamazaki irodával együttműködve tervezte meg a Murakat privát üdülővillát, aminek kivitelezése nem volt könnyű feladat. A részegységek a szárazföldön készültek el, a légmentesen zárt helyiségeket pedig hatalmas gépekkel és szakképzett ipari búvárok segítségével rögzítették a a tengerfenéken. 

Az épület felső szintje nem túl érdekes, ez a víz felett kapott helyet, itt található a konyha, a nappali és az étkező, valamint három hálószoba. Sokkal érdekesebb az alsó szint, amibe csigalépcsőn, vagy lifttel lehet lejutni. Itt a száz négyzetméteres teret ívelt, 15 cm vastag akrilüveg donga választja el a tengertől és a benne dolgos hétköznapokat élő tengeri élővilágtól. 

Alváshoz ezeket a víz alatti szobákat ajánlják, ahol óriás méretű franciaágy, egy kisebb méretű nappali és fürdőszoba található, a hely befogadóképessége 9 fő. Aki nem fél az alámerüléstől, azt saját személyi edző, szakács, és inas szolgálja ki, a költségek pedig időszakonként változnak, nagyjából 6-10 millió forintba került itt egy vendégéjszaka.

Álomszerű szállás öt méterrel a vízszint alatt a Maldív-szigeteken 1Álomszerű szállás öt méterrel a vízszint alatt a Maldív-szigeteken 2Álomszerű szállás öt méterrel a vízszint alatt a Maldív-szigeteken 3