A 39 árverési tétel, valamint a Magyar Máltai Szeretetszolgálat saját borai összesen 12 millió 880 ezer forintért keltek el. A 39 tétel közül a kikiáltási árhoz képest a legmagasabb vételi áron a Kreinbacher Birtok Kreinbacher Brut Classic Magnum 2016-os évjáratú 1,5 literes pezsgője kelt el. Kikiáltási ára 20 ezer forint volt, végül 430 ezer forintért vitték el.

Az árverés legmagasabb kikiáltási árú tétele Babits László 6 puttonyos Tokaji Aszúja és a Mészáros Borház Grand Atiqua válogatása volt, mindkettő 120 ezer forintról indult. Előbbit 400 ezer forintért, utóbbit 240 ezer forintért ütötték le. A legrégebbi évjáratot tartalmazó tételt Bakondi Endre ajánlotta fel, a borok kikiáltási ára 30 ezer forint volt, végül 320 ezer forintért találtak gazdára.

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat Mentőszolgálatának első rohamkocsija 30 évvel ezelőtt indult útjára Budapesten, fedélzetén csupa önkéntessel. A máltai mentők máig több mint száztízezer beteget láttak el, hiszen évente ezerötszáz alkalommal riasztja őket az Országos Mentőszolgálat, elsősorban a legsúlyosabb esetekhez. A Máltai Mentőszolgálat főleg hétvégéken és ünnepnapokon dolgozik, hogy az Országos Mentőszolgálat munkatársait tehermentesítse.

A szolgálat állami támogatás nélkül működik, költségeit nem számolja fel, térítési díjat nem kér senkitől. A mentőautók fenntartását, a kivonulások során felhasznált egészségügyi eszközöket és gyógyszereket adományokból vásárolja meg a szeretetszolgálat. A fokozott igénybevétel miatt mára elkerülhetetlenné vált a hat éve vásárolt mentőautó cseréje. Az új autó beszerzésének várható költsége 40 millió forint.