A drága autókat gyűjtők örök problémája az, hogy hol tárolják szeretett, féltett négykerekűiket, amíg nem használják őket. Sokan raktárakat bérelnek erre a célra, de az igazi persze az, ha otthon tudhatjuk biztonságban a járműveket.

Erre a célra tökéletesen alkalmas az alábbi képeken látható ingatlan, mely Miamiban található. Az új építésű otthon rendkívül fényes, köszönhetően a rengeteg üvegfelületnek. Attól azonban nem kell félni, hogy belátnak a szomszédok, hiszen az üvegfal a vízre néz, és a tenger, valamint a ház között csak a 3 méter magas vízeséssel egybekötött végtelen medence, illetve a privát kikötő található, hajólifttel felszerelve.

12 férőhelyes garázs és privát kikötő is jár a luxuslakáshoz 1

A képre kattintva galéria nyílik

12 férőhelyes garázs és privát kikötő is jár a luxuslakáshoz 2

A 761 négyzetméteres otthonban 5 háló- és 5,5 fürdőszoba található több szinten, illetve egy művészeti galéria is. Akinek fárasztó lenne a lépcsőzés a földszint és az emeletek között, igénybe veheti az üvegliftet is.

12 férőhelyes garázs és privát kikötő is jár a luxuslakáshoz 312 férőhelyes garázs és privát kikötő is jár a luxuslakáshoz 4 Az ingatlan fontos része a garázs is, ahová 12 autót parkolhatunk le. Ha valaki a villanyflottára esküszik, annak sem kell csalódnia: hat Tesla Supercharger töltő található a falakon. Mindezért együttesen 14,9 millió dollárt, átszámítva 4,6 milliárd forintot kérnek.

12 férőhelyes garázs és privát kikötő is jár a luxuslakáshoz 512 férőhelyes garázs és privát kikötő is jár a luxuslakáshoz 6