Tom BetGeorge a kalifornai Tracy városának egyik legismertebb lakója, legalábbis a YouTube világában. A férfi évek óta készít videókat fényjátékairól, melyekhez a háza adja az alapot, és mindig van valami apropója, mellyel felvillanyozhatja a környéket.

Most például a halloween, mely ugyan október utolsó napján van, de az amerikaiak az egész hónapban ezen pörögnek, spooktoberré változtatva a hónapot. (A kifejezés a spook, vagyis kísértet és a hónap nevének összemosásából született.) Idén a Nirvana ismert dala, a Smells Like Teen Spirit adta az alapot, melynek szövegét az ablakokban villogó tökök éneklik, az ütemekre pedig minden fényt kibocsátó denevér, sírkő és egyéb lámpa összhangban villog.

Aki a bulisabb zenéket jobban kedveli, annak sem kell csalódnia, készült egy másik fényjáték is. Ezek a show-k biztosan rendesen megpörgetik a villanyórát Tom házában, de a YouTube-os nézettség kompenzálhatja ezeket a kiadásokat.

A férfi hétvégenként valódi show-kat is tart a házánál két órán keresztül, így azzal is bevételt tud szerezni. A videó leírása szerint az idei eseménysorozattal egy menedékházra gyűjt városában, melyet nehéz helyzetbe került családok vehetnek igénybe.