A napokban vélhetően rajongók ezrei ülnek be a mozikba, hogy még egyszer utoljára megnézzék Daniel Craiget James Bondként. A Nincs idő meghalni című alkotást hatalmas várakozás övezte: már másfél éve húzták-halasztották a premiert mostanáig, így nem csoda, hogy számos kísérőrendezvény kapcsolódik a mozihoz így vagy úgy.

A 007-es ügynök 25. bevetésének alkalmából napjaink egyik legnépszerűbb könnyed autós játékába is bekerül két Aston Martin. 2015 júniusa óta már több mint 60 millió ember próbálta már ki legalább egyszer a Rocket League nevű videojátékot, melynek alapötlete végtelenül egyszerű: autókkal kell terelgetni egy hatalmas labdát az ellenfél kapujáig. Népszerűsége hat év után is töretlen, és ez vélhetően még tovább nőtt annak köszönhetően, hogy ingyen játszhatóvá vált a játék a közelmúltban.

Bond autója, az Aston Martin DB5 visszatér a játékbeli kreditekért megvásárolható autók közé, és egyúttal érkezik a Valhalla is, mely az első hibrid erőforrással szerelt négykerekűje lesz az autósfocis játéknak. A rajongóknak azonban figyelniük kell, ugyanis az akció már október 7-én kezdődik és csak egy hétig tart, utána ismét várni kell a következő alkalomig, amikor elérhetővé válnak az említett járművek.