A Williams nem csak Forma-1-es autók építésével és versenyeztetésével foglalkozik: mivel náluk vannak a világ legjobb mérnökei, buták lennének nem kihasználni azt a szürkeállomány-potenciált, amivel együtt rendelkeznek. Nagyjából ez foglalja össze tömören a legjobban, miért is létezik a Williams Advanced Engineering.

A korábban többek között a Forma-E számára is akkumulátorokat szállító cég most egy modern kerekes széket épített, melynek különlegessége, hogy gyerekek álmodták meg mozgássérült pajtásaik számára. A projekt még 2017-ben indult, amikor több alapítvány összefogott, és létrehozott egy 1 millió fontos összdíjazású pályázatot, melynek célja volt, hogy megszülessen a kicsik számára álomszerű segédeszköz.

A DREAM, azaz álom nevet viselő szék megalkotásakor nem kevesebb mint 72 olyan dologra hívták fel a szakemberek figyelmét, mely problémát jelenthet az így közlekedők számára. Több szakértő bevonásával, ezeket figyelembe véve született meg a végeredmény, melynek prototípusa már 2020 decemberében gurulhatott.

Gyakorlatilag ennek a munkának tett pontot a végére a Williams Advanced Engineering, akik azért az ülésre felcsempészték a Forma-1-ben is használt színeiket.