A kempingezés, horgászat elengedhetetlen kelléke az összecsukható szék. Ezekkel szemben általában kevés az elvárásunk, leginkább annyi, hogy ne omoljon össze fél év után. Viszont akik ebből is a legjobbat akarják, azoknak a Parklt Voyage Cooler lehet az abszolút megoldás.

Ez a 225 dollárért, vagyis 70 ezer forintért mért csoda mindent tud, amire egy túrázás után, vagy horgászat közben vágyunk. Váza repülőipari minőségű alumíniumból készült, magassága, a támla dőlésszöge a lehető legkényelmesebb üléspozíciót szavatolja. A fával borított kartámasz egyszerűen menő, a pohártartó pedig rendkívül hasznos, mivel alul található egy beépített hűtőtáska, amibe akár húsz doboz sör is belepasszírozható. Ezeket 8 órán át tartja hidegen a jeges kamra, és ha végeztünk, akkor az immár kiürült széket akár a hátunkra véve is szállíthatjuk. 

Akár húsz doboz sör is befér ebbe a menő kempingszékbe 1Akár húsz doboz sör is befér ebbe a menő kempingszékbe 2Akár húsz doboz sör is befér ebbe a menő kempingszékbe 3Akár húsz doboz sör is befér ebbe a menő kempingszékbe 4Akár húsz doboz sör is befér ebbe a menő kempingszékbe 5Akár húsz doboz sör is befér ebbe a menő kempingszékbe 6Akár húsz doboz sör is befér ebbe a menő kempingszékbe 7