Az amerikai filmsztárok irigylésre méltó életének fárasztó aspektusa a rengeteg utazás, a forgatási helyszíneken töltött temérdek idő, ami gyakran napokig tartó leállásokat, várakozást jelent. Így nem csoda, hogy a bejáratott nevek mind beszereznek maguknak egy-egy kényelmesebb darabot. Nemrég mutattuk be Tom Hanks elegáns, mégis szerény lakókocsiját, amit eladásra kínáltak. 

Csodás darab volt, méltó a színész karakteréhez, de mind méretben, mind felszereltségben, feltűnésben elhomályosítja az a gigantikus guruló luxusház, amit Will Smith használ. Ennek a több mint 100 négyzetméter belterületű, 22 keréken guruló építménynek a mai napig vannak olyan tulajdonságai, amelyek egyedülállóvá teszik a lakóbuszok között.

Belül a luxus netovábbja Will Smith lakóbusza 1

Építője az Anderson Mobile Estates, egy amerikai szabadidős járműveket gyártó cég, amely a legigényesebb és legtehetősebb ügyfelek kiszolgálására szakosodott. Nekik köszönhető, hogy a vontatmány nem csak két oldalra, hanem felfelé is bővíthető.  A 16,7 méter hosszú jármű tetejét hidraulikus szerkezet emeli meg 107 centiméterel, így az emeleten egy dolgozószobát és egy harminc főt befogadni képes vetítőtermet lehet kialakítani.

Belül a luxus netovábbja Will Smith lakóbusza 2

A “komplexum” másik különleges része egy fürdőszoba, amely önmagában 25 000 dollárba került. Itt akad egy szauna-zuhanyzó, valamint egy vécékabin, aminek gombnyomásra lehet elhomályosítani az üvegajtaját. 

Természetesen óriási konyhát is találunk, teljes felszereltséggel, öltözővel, sminkszobával, és szinte minden sarokban megbújik egy tévé. Ennek ellenére technikailag már kissé avítt a vontatható luxuslakás, látszik a stílusán, hogy a kétezres évek elején készült. 

Viszont a kényelmén nem fogott az idő, és amikor a színész épp nem ezzel forgat, akkor bérelhető darabként várja a vendégeket, egy hétre 2,7 millió forintba kerül a kétemeletes luxusbusz.

Belül a luxus netovábbja Will Smith lakóbusza 3Belül a luxus netovábbja Will Smith lakóbusza 4Belül a luxus netovábbja Will Smith lakóbusza 5Belül a luxus netovábbja Will Smith lakóbusza 6Belül a luxus netovábbja Will Smith lakóbusza 7