Kevesen tudják, de a német Brabus tuningcég nem csak ahhoz ért, hogy a gyári Mercedeseket gyorsabbá alakítsa, hanem a vizes közegben is otthonosan mozog. Ennek eredménye a Brabus Shadow 900 Black Ops Limited Edition, melyet két 4,6 literes, 480 lóerős V8-as erőforrás hajt.

A Brabus, követve az autóiparban megszokott divatot, partnerkapcsolatot épített egy neves óramárkával, hogy azok készítsenek egy, a tuningmárka hajójához remekül illő időmérő eszközt. Jobban nem is választhattak volna, hiszen a Panerai ezer szállal köthető a vízhez.

Megjött az óra a Brabus sporthajójához 2

Megjött az óra a Brabus sporthajójához 3

Az olasz cég megalkotta a Submersible S BRABUS Black Ops Edition névre keresztelt órát, melyet a Monaco Yacht Show keretein belül mutattak meg a nagyközönségnek. A Brabus motívumai igen hangsúlyosak, a logótól kezdve a színhasználaton át, beleértve a fémszürke alapot és a piros kiegészítéseket.

Megjött az óra a Brabus sporthajójához 4

Megjött az óra a Brabus sporthajójához 5

A 47 mm-es ház a Panerai saját fejlesztésű karbonkompozit anyagából készült. Az óra járástartaléka 72 óra, az energia pedig egy olyan belső szerkezetet hajt, melyet három évig fejlesztettek Olaszországban. A készülék ára 40 400 font, átszámítva 16,8 millió forint.