Az amerikai énekesnő zenei tehetsége mellett a fősodortól eltérő stílusával emelkedett ki a sztárok közül az elmúlt években. Eilish hatalmas ingjei, pulcsijai, gigászi XXXL pólói, és a 2000-es évek elejét szimbolizáló bumszli deszkás cipői szöges ellentétben álltak a falatnyi ruhákban pózoló Instagram influencer világgal. 

Billie Eilish szerint már az is baj, ha valakinek nagy mellei vannak az Instagramon 1

“Soha nem akarnám, hogy a világ mindent tudjon rólam. Pont ezért hordok nagy, bő ruhákat. Senki sem tud véleményt mondani a testemről, hisz nem látják, mi van a ruha alatt. Nem tudnak olyanokat mondani, hogy vékony vagyok, dagi vagyok, lapos vagy dagadt fenekem van, mert nem tudják az igazságot” – nyilatkozta még pár éve.

Azóta viszont változtak az idők, betöltötte a 18. életévét, a bő pulcsik pedig lekerültek, és fény derült olyan testi adottságokra, amelyek annyira megosztják a közönséget, mint a túlméretes ingek. A gyakran mély dekoltázzsal rendelkező ruhák, merész darabok láttatni engedik, hogy a fiatal énekest komoly méretű mellekkel áldotta meg a természet. 

Billie Eilish szerint már az is baj, ha valakinek nagy mellei vannak az Instagramon 2

Ezek megmutatásáért pedig régi rajongói elfordulnak tőle: Az interjúban bevallotta, hogy elveszített egy csomó követőt a közösségi platformjain, méghozzá közel 100 ezret – írja az Independent. Az énekesnő sejti, hogy rajongói szeretnék, ha visszatérne a régi stílusához, ahogy ő fogalmazott: ”elveszítettem százezer követőt, a melleim miatt. Az emberek félnek a nagy keblektől.”

Billie Eilish szerint már az is baj, ha valakinek nagy mellei vannak az Instagramon 3

Azt mellesleg nem árt megjegyezni, hogy a hölgynek jelenleg 92 millió követője van, tehát százalékban ez a csökkenés nem épp drámai mértékű.