Egy kényelmes matrac sokat lendít a pihenés minőségén, de ágyunkban nem csak alvási céllal tartózkodunk ugyebár. Minden egyéb lustuláshoz kell valamilyen kellék, és a 3000 dolláros (910 ezer forint) Hariana Tech Smart Ultimate Bed minden ilyet biztosít.

Egyszerre king size franciaágy, ha felülünk benne, kanapé, több programmal felvértezett masszázságy kényeztet a bal karfán, könyvespolcról vehetjük le a legjobb köteteket a jobbon, beépített Bluetooth hangszóró adja a zenét, de akár USB-ről is szólhat a muzsika, valamint fejhallgató-csatlakozó is akad. Az olvasólámpa, mobiltöltő már csak hab a tortán.

Tárolórekeszből rengeteg akad, fiókok, polcok, asztalkák mindenütt, sőt az igazán értékes, vagy épp gyerekek elől elzárandó szórakoztató eszközöket egy széfben tárolhatjuk.

Ebben az ágyban minden megvan, ami az aktív, illetve passzív pihenéshez szükséges lehet 1Ebben az ágyban minden megvan, ami az aktív, illetve passzív pihenéshez szükséges lehet 2Ebben az ágyban minden megvan, ami az aktív, illetve passzív pihenéshez szükséges lehet 3Ebben az ágyban minden megvan, ami az aktív, illetve passzív pihenéshez szükséges lehet 4