A Rémálom az Elm utcában (A Nightmare on Elm Street) Wes Craven 1984-ben bemutatott legendás horrorfilmje. A főszerepben Heather Langenkamp és Robert Englund (Freddy Krueger) látható. A filmet a főgonosz teszi emlékezetessé: az eltorzult arcú, pengés kesztyűvel rendelkező, emberfeletti tulajdonságokkal bíró sorozatgyilkos, aki rémálmaikban végez fiatalkorú áldozataival.

Freddy Krueger alakját Wes Craven alkotta meg, a szereplőt a filmsorozat mindegyik részében, illetve a televíziós sorozatban is Robert Englund játszotta.

Rengetegen rajonganak a horrorfilm ezen kiemelkedő alkotásáért, így nem csoda, hogy a gázpalackból kerti tűzhelyeket, grillsütőket alkotó művész, Alex Dodson már alig bírja teljesíteni a rendeléseket (jelenleg több mint egy évig kell várni a megrendelőknek, az egyedi fej ára pedig 450 ezer forint). Közeledik a Halloween, így sokan akarnak egy Freddyről megmintázott tűzhelyet, amit látva garantáltan frászt kapnak a szomszéd srácok. 

Ez a kerti tűzhely halálra rémíti a szomszédokat 1Ez a kerti tűzhely halálra rémíti a szomszédokat 2Ez a kerti tűzhely halálra rémíti a szomszédokat 3Ez a kerti tűzhely halálra rémíti a szomszédokat 4