Pea és Columbia két apró sziget, közel New York partjaihoz. Manhattanből hajóval 30 perc alatt elérhetőek, és nincs dugó, nincs várakozás, csak szelni kell a habokat. 

A nagyobb, Columbia szigeten található a több mint 500 négyzetméteres ingatlan, ami teljes felszereltséggel várja lakóit. Többek között 4 hálószoba, 2 teljes értékű fürdőszoba és tágas, alaposan felszerelt konyha áll a leendő tulajdonosok rendelkezésére. Az alapfelszereltséghez tartozik még egy csónak és egy uszály is, ami nem jön rosszul a tengeren.

A ház önfenntartó módon képes üzemelni, köszönhetően a tetőn lévő napelemeknek és a vízellátó rendszernek, ami a tengeri vízből képes iható édesvizet előállítani. 

A másik sziget, a kéthektáros Pea megmaradt természetes állapotában, itt ihletet adó gondolatokat keresve bóklászhat az, aki kifizette a 13 millió dolláros, vagyis közel 4 milliárd forintos vételárat.

Ilyen egy privát luxussziget közel New Yorkhoz 1Ilyen egy privát luxussziget közel New Yorkhoz 2Ilyen egy privát luxussziget közel New Yorkhoz 3Ilyen egy privát luxussziget közel New Yorkhoz 4Ilyen egy privát luxussziget közel New Yorkhoz 5Ilyen egy privát luxussziget közel New Yorkhoz 6Ilyen egy privát luxussziget közel New Yorkhoz 7Ilyen egy privát luxussziget közel New Yorkhoz 8