Ha az ember ingatlant vásárol, az egyik legfontosabb tényező a helyszín. Autósportos szempontból talán nem is építkezhetnének ideálisabb helyre Silverstone-nál, ahol egy új projekt keretében közvetlenül a versenypálya mellé építenek 60 luxuslakást.

Az Escapade Silverstone nevű lakópark a Forma-1-es aszfaltcsík híres kanyarkombinációja, a Maggots-Becketts-Chapel mellett található majd, a legjobb fekvésű ingatlanok mindössze 12 méterre lesznek a pálya kerítésétől. Sokunknak már elég lenne ez a tény, hogy letegye a foglalót valamelyik lakásra (feltéve, hogy ki tudjuk fizetni a 261-684 millió forintnak megfelelő összegű vételárat), de ekkor még nem is jártunk bent.

Luxuslakások épülnek a Forma-1-es pályán 1

A fényes, szellős beltérben 2, 3 vagy 4 hálószoba található majd lakástól függően, melyekből akár kisebb részek is lekeríthetőek lesznek. Minden lakáshoz jár majd egy garázs is, valamint bejárási lehetőség is lesz egy közösségi házba, ahol medence, edzőterem, étterem, bár és természetesen versenyszimulátorok várják a lakókat. És a legfontosabb: az ingatlanok vásárlásával együtt ingyenjegyeket kapnak a Forma-1-es és MotoGP-versenyekre Silverstone-ba, valamint vezetésoktatásban részesülhetnek a versenypályán.