Frappánsabb nevet nem is találhatott volna magának a Stuttgartban található V8 Hotel. A Mercedes-Benz és a Porsche otthonában található szállodában konkrétan autókban hajthatjuk álomra a fejünket – persze nem az ülések ledöntéséről van szó, valódi autókból készítettek fekhelyeket.

A legnagyobb autóbolondok is gyerekké változnak ebben a hotelben 1

A képre kattintva galéria nyílik

Talán szentségtörésnek számít éppen Stuttgartban egy BMW E36-osban álomra hajtani a fejünket, miközben az egész szoba leginkább egy autószerelő műhelyre hasonlít, de itt nincs megállás. Van itt a mediterrán olasz tájakat idéző Alfa Romeo-szoba, brit versenyzöldbe öltözött Jaguar-háló, de a Mercedes múltja előtt is tisztelegnek a hotelben.

A legnagyobb autóbolondok is gyerekké változnak ebben a hotelben 2

Összesen 26 tematikus szoba található itt, melyek közül a legutóbb említett, hivatalos nevén V12 Mercedes Suite a legdrágább. A négyemeletes, már lakosztálynak nevezhető szállás 47 colos lapostévével, szaunával, Mercedes-Benz- és Porsche-múzeumlátogatással, valamint élményvezetéssel várja a vendégeket éjszakánként 655 euróért (235 ezer forintért). A többi szoba “csak” 184 eurót (66 ezer forintot) kóstál.

A legnagyobb autóbolondok is gyerekké változnak ebben a hotelben 3