Miért költenénk erre az átlagostól eltérő különlegességre? Egyfelől érdekesen néz ki, könnyen témát ad, másrészt a hangképe is kiemelkedő, a teljes szervesüveg cső rezeg és kiemelkedően tiszta hangot biztosít, ami 360 fokos szögben terjed, így bárhova rakható a szobában.

Az egyedi külsőhöz modern funkciót ad a beépített LED fényforrás, amelynek fényereje 32 fokozatban állítható, és akár gyertyákat imitálva is tud villogni, sőt a zenére változhat a megvilágítás. Akkumulátora nyolc órát bír, USB-C porton keresztül tölthető, tehát mindent tud, amit ma egy hordozható hangszórótól elvárhatunk. 

Az ilyen üvegből készült különleges megoldások főleg a magas hangok megszólaltatására alkalmasak, így a hangzás mélyebb tartományaiért egy 46 milliméteres, hagyományos hangszóró felel. Az éjjeli lámpák stílusában készült hangszórót augusztustól forgalmazzák, a külföldi webshopokban 100 ezer forint körüli áron.

Ez a furcsa vízipipa a Sony egyik legmodernebb hangszórója 1Ez a furcsa vízipipa a Sony egyik legmodernebb hangszórója 2