Az Erzsébet híd pesti hídfőjénél az elmúlt években alig volt olyan időszak, mikor nem építettek volna valamit. A legnagyobb beruházás azonban befejeződött, megújult a Matild-palota, a két toronyház közül a délebbre fekvő.

Ilyen luxusban élhetünk naponta százezrekért Budapesten 1

Az öt éven át tartó restauráció során megőrizték az eredeti kövezetet, a lépcsőházakat, a korlátokat és a belső udvart is, századfordulós pompájában kívánták hagyni az épületet, mely ugyanis továbbra is műemlékvédelem alatt áll, és az UNESCO világörökségének része.

A felújított ingatlanban, mely korábban műterem, kaszinó és filmdíszlet is volt, most egy luxushotel nyílt. A Marriott ráadásul rögtön bevette a szállodát luxuskollekciójába, olyan hotelek társaságába, mint a velencei Gritti palota vagy a gízai piramisok lábánál fekvő Mena House.

Ilyen luxusban élhetünk naponta százezrekért Budapesten 2

Ilyen luxusban élhetünk naponta százezrekért Budapesten 3

A szálloda valóban prémium színvonalat képvisel, ez már a képeken is látszik, de a szállások árazásán még inkább. A legolcsóbb szobákat éjszakánként 450 euróért (158 ezer forintért) lehet kivenni, de aki a legdrágább lakosztályban szeretne pihenni, annak 2400 eurót (843 ezer forintot) kell félretennie a célra.

Ilyen luxusban élhetünk naponta százezrekért Budapesten 4Ilyen luxusban élhetünk naponta százezrekért Budapesten 5