Ez a szédítő áron kínált ingatlan mutatja, hogy nem csak nálunk szálltak el az árak, igaz, ez egy másik szint. A 432 Park Avenue 96. emeletén található 800 négyzetméteres, hat háló- és hét fürdőszobás lakást Fawaz Al Hokair még potom 87,7 millió dollárért vette, most pedig 170 millióért (50 milliárd forint) árulja.

Ilyen belülről egy szaúdi milliárdos New York-i lakása 1

Ennyi pénzért az új tulajdonos élvezheti a felhők feletti rideg luxust, Louis Vuitton, Hermes és Bentley kiegészítőket, és a városra szó szerint lenéző fürdőkádat. 

Ilyen belülről egy szaúdi milliárdos New York-i lakása 2

Az épületben természetesen 24 órás porta- és concierge-szolgálat, saját parkoló és egy privát, fedett rész van arra, hogy a tulajdonosok és vendégeik a lehető legdiszkrétebben érkezhessenek meg és szállhassanak ki az autóból.

Ilyen belülről egy szaúdi milliárdos New York-i lakása 3

Az árat meghatározza a hely, ez az utca a világ legdrágább környéke, itt tényleg minden a luxus oltárán elégetett milliárdokról szól. A 426 Park Avenue Manhattannek az a része, amit csak milliárdosok soraként emlegetnek, és a 2019-ben New York legdrágább részének kikiáltott Central Park South köré csoportosul. Pár éve a milliárdos Ken Griffin 238 millió dollárért vásárolt itt egy penthouse-t, ami az Egyesült Államok történetében a legnagyobb összeg, amit egy otthonért kifizettek.