Különleges akciót hirdetett a szálláshelyek közvetítésével foglalkozó Airbnb. Tizenkét szerencsés jelentkezőnek ugyanis állják egyéves nyaralásuk költségét, mely lehet bárhol a világon, ahol a cég szolgáltatása is elérhető valamilyen szálláshely formájában.

A költségek terén mindent állnak: nemcsak a szálláshelyért fizetendő díjakat, de az étkezésre és az utazásra sem kell félretenni, sőt, még helyi programokat is szervez az Airbnb a győzteseknek, akik akár negyedmagukkal is utazhatnak.

Álomszerűen hangzik, nemde? Nos, itt a csavar: a győzteseknek egy évig digitális nomádként kell élniük, azaz magukkal kell vinniük a munkájukat, dolgozzanak akár okostelefonon vagy laptopon, elfelejtve a fix irodát. Ezzel az Airbnb-nek segítenek, aki szeretné fejleszteni a szolgáltatásai minőségét, elsősorban azokat megcélozva ezzel, akik nyitottak arra, hogy akár a világ másik végéről, például egy homokos tengerpartról jelentkezzenek be munkahelyükre.

Egy évig állják a nyaralásod, ezzel a feltétellel 1

Az egyéves kiküldetés során az Airbnb arról is gondoskodik, hogy otthonuk addig se maradjon üresen, így azt kiadják szálláshelynek. A résztvevők így akár 3,5-7 millió forintnak megfelelő összeggel is gazdagodhatnak a lakáskiadásból a cég leírása szerint.