Ma már tényleg csak a fantáziánk és a pénztárcánk szab határt a nappalink vagy a garázsunk, búvóhelyünk berendezésének. Akár egy repülőgép törzséből készült asztalt is vehetünk a neten, sőt, van egy cég, ami pont erre a  műfajra szakosodott.

Mint ahogy a neve is mutatja, az Aircraft Windows ilyen repülős ablakokkal ellátott asztalokat árul, csakhogy ezek a szegmensek nem roncstelepekről újrahasznosított darabok. Az asztal fő dekorációs eleme mezei alumíniumlapként kezdi pályafutását, hogy némi hajlítás, vágás és díszítés után a XX. század közepének repülőtörzseire emlékeztessen. 

Alá egy fából készült tároló kerül, fölé pedig üveglapot szereltek, így pont át lehet látni az ablakokon az alsó szintre. Ez a 43 centiméter magas, 93 centiméter széles darab 411 ezer forintba kerül, de a cég honlapján akad még repülős cucc bőven, a kulcstartótól egészen a bárszekrényig. 

Egy darab repülőgép jól mutatna a nappaliban asztalként? 1Egy darab repülőgép jól mutatna a nappaliban asztalként? 2Egy darab repülőgép jól mutatna a nappaliban asztalként? 3