Egy tavaly augusztusi felmérés szerint az emberek 75 százaléka érezte már magát kiégettnek a munkája miatt, melyből 40 százalék a koronavírus-járvány idején tapasztalta ezt a megváltozott, főként otthoni munkakörülmények miatt.

Egy amerikai sörfőzde azonban változtatna ezen. Mivel a munkahely gyakorlatilag bárhol lehet, a Devils Blackbone Brewing Company jóvoltából egy szerencsés egy hónapig egy teljesen felújított Airstream lakókocsiban élhet Virginia államban, a Blue Ridge-hegység lábához közel.

Ingyen álomnyaralást kínálnak, rengeteg sörrel 1Ingyen álomnyaralást kínálnak, rengeteg sörrel 2

A pihenés összértéke nagyjából 10 ezer dollár (2,8 millió forint), melyhez tartozik egy lovastúra a hegyekben, némi kertészkedés, valamint olyan szervezett programok, melyeknek célja, hogy kicsit visszalassítsák és a természethez közelebb hozzák a laptop képernyője előtt ülő dolgozót.

Ingyen álomnyaralást kínálnak, rengeteg sörrel 3Ingyen álomnyaralást kínálnak, rengeteg sörrel 4

Mivel egy sörfőzde szervezi az egész nyereményjátékot, melynek jelentkezési határideje a hónap végén zárul, az italra nem lesz panasz. Egy kóstolással egybekötött főzdelátogatás mellett mindig lesz elegendő szénsavas nedű a lakókocsi hűtőjében.