2015 júniusa óta már több mint 60 millió ember próbálta már ki legalább egyszer a Rocket League nevű videojátékot, melynek alapötlete végtelenül egyszerű: autókkal kell terelgetni egy hatalmas labdát az ellenfél kapujáig. Népszerűsége közel hat év után is töretlen, és ez vélhetően még tovább nőtt annak köszönhetően, hogy ingyen játszhatóvá vált a játék.

A fejlesztők időről időre nagy márkákkal működnek együtt. Ennek legegyszerűbb példája, hogy olyan ikonikus filmes autókat tesznek a játékba, mint például a Szellemirtók négykerekűje vagy a DeLorean a Vissza a jövőbe c. filmből.

Nemrég azonban a Forma-1-gyel lépett kapcsolatba a játékot készítő Psyonix, melynek már a részletei is kiderültek. Olyannyira, hogy mától, azaz május 20-ától akár Max Verstappen Red Bulljával vagy Lewis Hamilton Mercedesével is terelgethetjük a hatalmas labdát.

A szettet, mely egy Forma-1-es autót, Pirelli gumikat és a 10 csapat autómintázatát is tartalmazza, 2000 játékbeli kreditért lehet megvenni, melyhez nagyjából 5500 forintért lehet hozzájutni. Az akció azonban nem sokáig tart: a csomag csak május 26-áig megvásárolható.