Az argentin csatár a Sassuolo elleni meccsen megszerezte 100. gólját a Juventus mezében, és ehhez mindössze 251 meccsre volt szüksége. Ezzel ő lett az első nem európai játékos, aki száz gólt lőtt a torinói klubban, és ezt az eredményt méltó módon ünnepelte meg.

Lamborghini-vásárlással ünnepelte századik gólját a Juventus focistája 1

Ellátogatott a Lamborghini központjába, a Sant’Agata Bolognese-i gyárba, ahol átvette kiválasztott típusát, egy Lamborghini Aventador S Roadstert. Bár nem ez a legújabb Lamborghini, de kétségkívül még mindig a csúcsot képviseli a technika: összkerékkormányzás, 6,5 literes, V12-es középmotor, adaptív felfüggesztés, a nyomaték javát gázelvételkor is hátul tartó összkerékhajtás, aktív hátsó légterelő, egyedileg konfigurálható üzemmód jellemzi az autót. 

Lamborghini-vásárlással ünnepelte századik gólját a Juventus focistája 2Lamborghini-vásárlással ünnepelte századik gólját a Juventus focistája 3

A 740 lóerős gép 3 másodperc alatt ugrik százra, végsebessége pedig 350 km/óra, így nem csodálkozunk, hogy Paulo Dybala már régóta álmodozott egy Lamborghini beszerzéséről. “Az Aventadorral szerelem volt első látásra. Vártam pár évet, mielőtt megvettem volna, de most alázatot érzek, nagy megtiszteltetésként élem meg mindezt, kiváltságos érzés egy ilyet birtokolni” – nyilatkozta a 27 éves sportoló az autó átvételekor.