Találtunk már pár hatalmas birtokot, ahol a garázs elegendő akár egy komplett, több tucat autót számláló gyűjteménynek is. Ezek az ingatlanok a legmagasabb luxust, felszereltséget képviselik, de az autórajongók nem csak a felső tízezerből kerülnek ki.

Kisebb értékű típusokból is összejöhet akkora állomány, amihez már hangár kell, és ha már ez a helyzet, miért lenne mindez egy gyártelepen? Miért ne lehetne a lakóépület mellett? Ez a koncepció valósult meg a képeken látható floridai ingatlan esetén, ahol a garázs dupla akkora, mint a mellé felhúzott mobilház. Utóbbi 90 négyzetméteres, a garázs viszont ennek több mint kétszerese, 185 négyzetméter. 

Nem épp luxuskastély, de a makulátlan garázs 50 amperes elektromos hálózattal, a kis medence, és a trópusi kert kárpótol a belső cicoma és márványpadló hiányáért. Mindez 130 millió forintba kerül az Egyesült Államokban, Florida államban.

Ilyen házat vesz, akinek autói jelentik a családot 1Ilyen házat vesz, akinek autói jelentik a családot 2Ilyen házat vesz, akinek autói jelentik a családot 3Ilyen házat vesz, akinek autói jelentik a családot 4Ilyen házat vesz, akinek autói jelentik a családot 5Ilyen házat vesz, akinek autói jelentik a családot 6