Ha már több milliárdot kellene ingatlanra költeni, akkor mi egy ilyen birtokba fektetnénk a pénzt egy New York-i felhőkarcoló üvegfalú, fullasztó lakosztálya helyett. Ez a 12 hektáros terület tényleg egy természetközeli, csodás játszótér, érintetlen erdős területtel, túraösvényekkel, és erdei utakkal, ahol krosszmotorral, quaddal üthető el az idő. 

A területen van egy négy hálószobás, három fürdőszobás ingatlan, ahol az aszfaltra szánt játékszerek kapják a főszerepet. Az óriási, majdnem 500 négyzetméteres garázsban 25 autó fér el kényelmesen, de a belső tereket is úgy alakították ki, hogy a legszebb daraboknak a lakórészben is van hely.

Maga az ingatlan 17,5 millió dollár, vagyis 5,1 milliárd forint, a vevőnek vélhetően nem jelent majd problémát a kolosszális garázs  megtöltése.

Az autógyűjtők álomotthona ez a birtok 5,1 milliárdért 1Az autógyűjtők álomotthona ez a birtok 5,1 milliárdért 2Az autógyűjtők álomotthona ez a birtok 5,1 milliárdért 3Az autógyűjtők álomotthona ez a birtok 5,1 milliárdért 4Az autógyűjtők álomotthona ez a birtok 5,1 milliárdért 5