1972-ben Ferdinand Alexander Porschét ugyan pénzügyi szempontok vezérelték, amikor megalapította a Porsche Designt, azonban a minőség mindig a legfontosabb szempontok között volt. Nem is csoda, hogy az autóiparon kívül álló szereplők is együtt akarnak dolgozni a céggel.

A Porsche Design egyik első terméke egy óra volt, melyet azóta számtalan követett. Az osztrák tervezésű, de svájci gyártású időmérő eszközökre mindig volt igény, és ez napjainkban sincs másképp.

Néhány hónapja a Porsche megmutatta a nagyvilágnak a hetedik 911 GT3-at. Természetesen az új modell sem maradhatott ki a PD4P (Porsche Design for Porsche) programból, melynek lényege, hogy a dizájncég órákat alkot az autókhoz, melyeket csak az autó vásárlóinak tesznek elérhetővé.

Így született meg a Chronograph 911 GT3, melyet ugyanolyan részletesen személyre lehet szabni, akárcsak az autót. Csak a szíjból 900 különféle változat létezik, de a számlap szélén körbefutó gyűrű is 15-féle színben pompázhat, és akkor még nem is említettük az olyan egyéni kívánságokat, mint a gravírozás.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Porsche Design (@porschedesign) által megosztott bejegyzés

Azoknak, akiknek volt pénzük arra, hogy a garázsukba egy 911 GT3-at állítsanak, aligha számít az óra kivitelétől függően 3,3 millió forintról induló vételára.