Kétségtelenül napjaink egyik legjobb kosárlabázója LeBron James. A Los Angeles Lakers 36 éves játékosa négyszer lett NBA-bajnok, és minden bajnoki szezonjában őt választották meg az észak-amerikai kosárlabdaliga legértékesebb játékosának. Emellett 2005 óta minden évben ott volt az All-Star-válogatottban is.

LeBron manapság sérüléssel bajlódik, de így is sikerül elérnie, hogy róla beszéljenek. A kosaras úgy is ellátogat csapata meccseire, hogy nem játszik. Így a Boston Celtics elleni mérkőzésen könnyen kiszúrták a csuklóján a svájci luxusóragyártó, az Audemars Piguet egyik legújabb időmérő szerkezetét, melynek számlapját a Fekete Párduc karaktere díszíti.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Misterdereloj (@misterdereloj) által megosztott bejegyzés

A 42 mm átmérőjű számlappal és tourbillonnal szerelt ritka órából csak 250 darab készült, de a gyártó rögtön adott belőle a kosarason kívül a színész-komikus Kevin Hartnak és Serena Williams teniszezőnek is.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Audemars Piguet (@audemarspiguet) által megosztott bejegyzés

LeBron James valószínűleg örömmel hordja az ingyen kapott luxusórát, melyet a nem sztárkosaras földi halandók 163 ezer dollárért, átszámítva 48,9 millió forintért kaphatnak meg.