Folyamatosan változik, de hosszú távon leginkább egyre emelkedik a legnépszerűbb kriptovaluta, a bitcoin értéke. A virtuális fizetőeszköz – melyből egy egység már több mint 17 millió forintot ér – egyre szélesebb körben elfogadott: akár már autót is vehetünk vele.

Az őrületből az ingatlanpiac sem akar kimaradni: nemrég meghirdettek egy olyan luxusvillát Beverly Hillsben, melyért kereken ezer bitcoint, átszámítva több mint 17 milliárd forintot kér tulajdonosa. A példát már több luxusingatlan tulajdonosa követi, akik mind bíznak a virtuális fizetőeszköz sikerében.

Drágasága miatt bitcoinban kérik a luxusvilla árát 2

A képre kattintva galéria nyílik

Az említett ingatlanról túlzás nélkül kijelenthető, hogy minden részletében gyönyörű. Tereit uralja a márvány, a padlótól a bútorokon át a plafonig több különböző színű kővel találkozni szerte a villában. Ezeknek persze súlya is van: csak a kád több mint egytonnás.

Drágasága miatt bitcoinban kérik a luxusvilla árát 3

A villa gyakorlatilag egy nagyobb csepp Olaszország Beverly Hillsben: a tökéletes eredmény érdekében például egyenesen Toszkánából hozattak egy 150 éves olajfát, mely a beltér nagy becsben tartott dísze.

Drágasága miatt bitcoinban kérik a luxusvilla árát 4

A kényelemről és a szórakoztatásról többek között hat hálószoba, egy 5,5 méter képátlójú házimozi-rendszer, egy bár és egy medence gondoskodik – utóbbi az olimpiai medencék méretének fele.

Drágasága miatt bitcoinban kérik a luxusvilla árát 5Drágasága miatt bitcoinban kérik a luxusvilla árát 6Drágasága miatt bitcoinban kérik a luxusvilla árát 7