Habár maga a televíziózás műfaja leszállóágban van már egy ideje a különböző streamingszolgáltatásoknak köszönhetően, a készülékek terén továbbra is hatalmas verseny zajlik a gyártók között. A versengés alapja általában a méret vagy a képminőség, de az olyan extra tulajdonságok is számítanak, hogy például átlátszó vagy összecsukható-e a készülék.

Ebbe az állandó küzdelembe a C SEED nevű gyártó is beszállt. Az osztrák cég a tömegtermelés helyett inkább az egyedi megoldásokat igyekszik kielégíteni, de elképzelhető, hogy több szupergazdag villa- vagy jachttulajdonos figyelmét felkelti majd az M1 TV névre keresztelt készülék.

A 165 colos kijelzőn már a következő generációs képalkotási technológiának tartott MicroLED jeleníti meg a látnivalót, így az ezen az elven működő televíziók közül ez az eddigi legnagyobb darab. Az innovációt nemcsak ez, hanem az összehajthatóság is jelenti: amikor nem használják a készüléket, az a padlóban pihenhet, bekapcsoláskor pedig felbukkan. A tartószerkezet nem fog egyhamar elfáradni a forgatástól és a tévé súlyától, köszönhetően a repülőgépeknél is használatos alumíniumötvözetnek.

A padlóból bújik elő az óriási összehajtható tévé 3

Nézd meg videón, mit tud a tévé:

a videó a hirdetés után indul

A készülék vevői, miután kicsengették a 400 ezer dolláros (118 millió forintos) vételárat, a szín (fekete, arany, ezüst és matt sötétszürke) mellett számos területen beleszólhatnak a tévé kinézetébe. Minderre azonban még várni kell, a rendelésfelvétel ugyanis csak 2021 júliusában veszi kezdetét.

A padlóból bújik elő az óriási összehajtható tévé 4