A 26 éves Lil Uzi Vert a motyogva mormogó, érzelmes emo rap egyik legkiemelkedőbb arca. Mondhatni ő az egyik legnagyobb a “Lil-ek” (Lil Pump, Lil Yachty, Lil Skies vagy Lil Mosey) között.  Leghíresebb száma az XO Tour Llif3, ami több mint 420 millió megtekintést ért el. 

Mondhatni világsztár, akinek a pénz csak mellékes szám, így részletre könnyedén vásárolt magának pár éve egy óriási, rózsaszín gyémántot. Miután az utolsó törlesztőt is kifizette, végre helyére kerülhetett a drága ékszer. 

Lil Uzi pedig nem gyűrűbe, vagy a vitrinbe szánta a hatalmas követ, hanem egyenesen a homlokába. Igen, a 24 millió dollárt érő egyedi drágakövet sebészeti úton helyezték el a két szeme felett, így biztosan nem hagyja el egy lazára sikerült este után. 

Uzi Twitteren árulta el, hogy az Elliot Eliantte-tól vett ékszer kemény 24 millió dollárjába fájt neki, melyet 2017 óta törleszt. “Igen, ez még a Bugattimnál is drágább, az összes kocsim és a házam együtt tudná fedezni” – írta egy fan kérdésére. Állítása szerint soha többet nem költ ilyen drága ékszerre, mely amúgy 10-11 karát között van. 

Egy azóta törölt Twitter-bejegyzésben arról tájékoztatta rajongóit, hogy a behelyezett gyémánt alól vér szivárog, amivel jókora aggodalmat keltett, de szerencsére elhárult a probléma, a kő csillog-villog a millió dolláros homlokon.