A futurisztikus stílusú Narke 2014-ben vetette be magát a villannyal hajtott vízi játékszerek világba, és első típusuk, a Narke GT45 komoly sikert ért el, már a bemutató után pár nappal elkapkodták az összeset. Így nem volt kétséges a folytatás, a GT95, ami 50 százalékkal erősebb, 20 százalékkal nagyobb a hatótávja, és kiköpött Tesla Cybertruck a külseje. 

Ezzel a futurisztikus “jetskivel” te lehetsz a Tisza-tavi James Bond 1

A fejlődés konkrét számai a következők: 70 km/órás végsebesség és 50 kilométeres hatótáv, ami egy ilyen járműnél több, mint elég. a NARKE rendkívül stabil, 4 m hosszú, 3 személyes és nagyméretű fürdőtrepnivel rendelkezik, hogy ideális partner legyen a vízi fánkozáshoz és a wakeboardozáshoz is.

A legszebb pedig az egészben az, hogy a címben említett helyszín korántsem légből kapott túlzás. Ez a világszínvonalú, modern termék ugyanis hazai fejlesztés, és gyártás eredménye, a készítők pedig kifejezetten szem előtt tartották a környezeti szempontokat. 

Ezzel a futurisztikus “jetskivel” te lehetsz a Tisza-tavi James Bond 2

Honlapjukon kiemelik, hogy a Narke nem tartozik a jetski családba, inkább egy különálló csoport első hírnöke, vezetéséhez rvényes hajóvezetői jogosítvány szükséges. Ennek a gépnek, nincs belsőégésű motorja, hiszen elektromos, nincs kipufogó füst, nincs vizet szennyező hatása sem. Aki egy jetskire vágyik az csalódni fog, hiszen nem képes olyan száguldásra, de a természetközeli halk siklásra tökéletes, mondjuk a Tisza Tó élővilágának megfigyeléséhez.

Ezzel a futurisztikus “jetskivel” te lehetsz a Tisza-tavi James Bond 3