A masszázsfotelek általában a marketingről szólnak. Javarészt haszontalan kacatok, amelyek épp megnyomkodják a sajgó derekat, de fényévekre állnak a valódi masszázstól. A kategória csúcsán viszont olyan high-tech csodák találhatóak, amelyek már a körítéssel elviszik a bulit.

Ezek a gigantikus kapszulák már ránézésre is a kényelemről és a relaxációról szólnak, a dögönyözés minősége ennyi extrával szinte már mellékes. 

A világ legnagyobb elektronikai kiállításán, a CES-en minden évben közönségkedvencnek számítottak ezek a fotelek. Ennek oka egyszerű, a hagyományosan Las Vegasban megrendezett esemény olyan gigantikus méretű, hogy mindenki lejárja a lábát, és egy ilyen fotelben ülni fél órát mennyei élmény. 

Így néz ki egy 2,4 millióba kerülő masszázsfotel 1

Idén csak a virtuális térben fáradtak el a látogatók, a pandémia miatt teljes digitálisra átállt rendezvényen, de a masszázsfotelek így sem maradtak el. A Bodyfriend Quantum az egyik legdrágább konstrukciójával rukkolt elő, amiben tényleg van minden.

Így néz ki egy 2,4 millióba kerülő masszázsfotel 2

Többek között Bang & Olufsen hangrendszer, MI-alapú hangvezérlés, beépített hűtés-fűtés, levegőkeringetés, valamint szünetmentes tápegység áramszünet esetére. A 10,1 hüvelykes érintőkijelző nem csak a kezelőfelületet mutatja, a szórakozást is segíti. A speciális funkciók között “agymasszázs” is található, de hogy ez pontosan mit takar, arra nem jöttünk rá. 

Így néz ki egy 2,4 millióba kerülő masszázsfotel 3

A 151 kilogrammos monstrum tényleg egy kacsalábon forgó darab, akár vízszintesen is feküdhet benne a kedves tulaj, aki kifizeti a 8 ezer dolláros, vagyis 2,4 millió forintos vételárat.