Nem is kezdhetné ütősebben a Caviar a 2021-es évet annál, amit most tett. Az orosz cég, mely arról híresült el, hogy iPhone-okat aranyoz be, máris bejelentett három óriási projektet: idén többek között Air Jordan-cipőt és az Apple fejhallgatóját, az Airpodsot tuningolnák fel némi nemesfémmel, ám terveik közül toronymagasan kiemelkedik a Sony új játékkonzoljának, a PlayStation 5-nek az átalakítása, természetesen nem nélkülözve az aranyat.

A játékkonzol iránt akkora volt megjelenése után az érdeklődés, hogy sok helyen még mindig hiánycikknek számít, a leleményesebb vásárlók pedig hatalmas, sokszor százezres nagyságrendű haszonnal továbbadták a legelszántabb játékosoknak.

Ám vélhetően ezek árán is túltesz majd a Caviar alkotása, mely a készítők szerint nagyjából 20 kiló aranyat kap majd. A Golden Rock fantázianevű luxuskonzol színarany oldallapjain sokszögformák láthatóak majd, mely egy szikla hatását kelti.

20 kiló arannyal vonják be a PlayStation 5-öt 3

A képre kattintva galéria nyílik

Az oroszok kezei közül a kontrollerek sem menekültek meg: a marokba passzoló részek krokodilbőrből készült bevonatot kaptak, míg a játékvezérlő érintésre érzékeny felülete az aranytól fog csillogni.

20 kiló arannyal vonják be a PlayStation 5-öt 4

A konzolból mindössze egyetlen darab készül, ára pedig nem nyilvános.