Az extrémitást előnyben részesítő VIASAT EXPLORE péntekenként 21 órától a Tragacsot vegyenek oldtimer autók aukciójával, szombatonként 20:15-től a Lehetetlen horgászat hihetetlen fogásaival várja nézőit. Épületszerkezetek és mérnöki tudományok iránt érdeklődőknek az Új-zélandi bontókat ajánlanánk, amelyet péntekenként 21:45-től dupla epizódokkal vetít a csatorna. De két ünnep között premierre kerül a kalandokkal teli klondike-i aranyszerzést bemutató Aranyláz akció is, december 27-én 20:15-től.

Ezért érdemes tévé elé ülni az ünnepi időszakban 1
Ezért érdemes tévé elé ülni az ünnepi időszakban 2

Ezért érdemes tévé elé ülni az ünnepi időszakban

Ezért érdemes tévé elé ülni az ünnepi időszakban

Ezért érdemes tévé elé ülni az ünnepi időszakban 6
Ezért érdemes tévé elé ülni az ünnepi időszakban 7
Ezért érdemes tévé elé ülni az ünnepi időszakban 8
Fotó megosztása:

A történelmet 360 fokban felidéző VIASAT HISTORY december 21-én 19:30-tól Az aztékok elveszett piramisaiban felfedi a hatalmas építmények készítésének rejtélyét, majd 21:35-től A Nílus górcső alatt című dokumentumsorozat új technológiákkal rántja le a leplet a történelmi folyó eddig rejtett titkairól.

A kínálathoz csatlakozik még december 23-24. között 20:30-tól a Megapolisz: A feltárt ókori világ, amelynek mindkét részéből hihetetlen érdekességeket tudhatunk meg az ókori metropoliszokról. December 28-29. között pedig 20:30-tól a Versailles: A Napkirály kihívásai c. dokumentumsorozat érkezik, amelynek különlegessége, hogy egyszerre ás a francia történelem mélyére, miközben szemlélteti a királyi palota építésének hatalmas munkálatait is.

Ezért érdemes tévé elé ülni az ünnepi időszakban 9

A VIASAT NATURE hitvallásához hűen a természet csodáit mutatja be. A csatornán 2021. január 2-án 12 órától megismerhetünk egy fantasztikus kutyát, aki az ausztrál bozóttüzek idején nagyban segítette a mentést. Hihetetlen erős történet a Bear: a koalamentő című dokumentumfilmben!

Sorozatrajongók figyelmébe! Az EPIC DRAMA csatorna december 19-én 21 órakor hozza az Egy nagyon Murdoch karácsony különkiadást, amelyben a télapó bőrébe nem más, mint a 7 Emmy- és 5 Golden Globe-díjas színészlegenda, Ed Asner bújt. December 20-ától pedig minden este 9-kor minisorozatokat vetít a csatorna, amelyek közül a háborús műfaj kedvelőinek 20-án és 21-én A köpönyegforgatót, krimirajongóknak 22-24. között a Bécsi vért, a horrort bíróknak pedig 26-28. között az Enfield szellemét külön ajánljuk.