Hihetetlen, de már 30 év eltelt azóta, hogy a chicagói otthonukban maradt Kevin McCallister először megmentette otthonukat a két betörőtől. Azóta ezt évről évre megteszi, és a program, hogy karácsonyozó családok százezrei ülnek le a tévé elé, hogy mindezt megnézzék, nem magyar népszokás: a Reszkessetek, betörők! világszerte sikeres a mai napig.

A Reszkessetek, betörőkből ismert házat idézi ez a lakosztály 1

A harmincadik évfordulóra egy chicagói szálloda át is alakította egyik legelőkelőbb lakosztályát. A The King McCallister Experience keretein belül éjszakánként 169 dolláros, átszámítva közel 50 ezer forintos áron lehet kibérelni a McCallister-család filmben látott lakása alapján bebútorozott, kifestett és feltapétázott szálláshelyet, mely egész évben nyitva tart.

A Reszkessetek, betörőkből ismert házat idézi ez a lakosztály 2A Reszkessetek, betörőkből ismert házat idézi ez a lakosztály 3

A klasszikus mozit minden tárgy megidézi, ami a szobában található: a popcorntól kezdve Buzz felnőtteknek szóló újságain keresztül a polaroid kamerán át az arcszeszig és az édességekkel feltöltött minibárig nem hiányzik semmi. A vacsora természetesen nem lehet más, mint egy sajtos pizza a Kis Nérótól, a futár megszívatásához pedig be van készítve VHS-en a Szennyes lelkű angyalok, mely gengszterfilm a valóságban nem létezik.

A Reszkessetek, betörőkből ismert házat idézi ez a lakosztály 4