Az viszont biztos, a jó moziélményekből idén kevesebb jutott, de ezt máris elkezdhetjük bepótolni az ünnepek alatt – ráadásul a nappaliban. A Hisense extra nagy, 100 colos lézertévéje valódi moziélményt nyújt, úgyhogy osszuk be a napokat a két ünnep között a legjobb filmekkel és sorozatokkal!

Az elmúlt évben jelentősen megnőtt az otthon tévézős órák száma; nem csak hétvégente, de hétköznap munka után, a karantén és a borongós tél csak a nappali kanapéjáig engednek. Már csak ezért sem mindegy, hogy milyen készüléken nézzük végig a kedvenc sorozatainkat, a meccseket vagy a legjobb filmeket. A Hisense új, extra nagy képernyős lézertévéje tökéletes partner lesz ebben, az egész ünnepi időszakot moziban tölthetjük anélkül, hogy kimozdulnánk a lakásból.

Fényes nappal moziban

A 100L5F a világon az első 100 colos kijelzővel rendelkező modell, amelyet lézeres fényforrást használó projektorral szereltek fel. A tévé tükröződésmentes kijelzőjének hála, a háttérből érkező fény nem rontja a látványt, így napszaktól függetlenül, akár ebéd után is kezdődhet a mozimaraton, nem számít, hogy nincs sötét a szobában. A készülék emellett pedig akár 2-3 méteres távolságból is kényelmesen, szemfáradtság nélkül nézhető, mivel nincs felénk direkt sugárzása a kijelzőnek, a képalkotás a tükrözésen alapul. Így valóban karnyújtásnyira elevenednek meg előttünk a filmek.

Mozi a nappaliban lézertévével (x) 1

Sorozatok moziban?

A thrillerekre jellemző borzongást és az akciófilmek katarzisát a tévé lézeres projektorába épített hangrendszer biztosítja, melyet a kijelzőn borotvaéles képek és lenyűgöző részletek egészítenek ki. Ha meguntuk a filmeket, jöhet a YouTube és a Netflix, amelyek a készülék mesterséges intelligenciát használó okostévéplatformján egyszerűen elérhetők. A lézertévé beépített univerzális keresőfunkcióval is rendelkezik, amellyel könnyen keresgélhetünk a legnépszerűbb applikációk között. A végtelen óraszámú online szórakozás mellett a készülék saját, beépített TV-tunerén keresztül a hagyományos tévézés is extra méretű kijelzőn élvezhető. A Hisense legújabb prémiumkészülékével idén karácsonykor a négy fal között tökéletes moziélménynek lehetünk a részesei, extra biztonságban.