Nagyon kicsi az esély arra, hogy méteres hófalak között közlekedjünk az idei télen, de a lehetőség fennáll. Erre készülve, vagy akár egy koronavírus utáni magas hegyi túrára tökéletes móka lehet ez a hóbringa szett.

Az  Envo Electric Snowbike kit nagy előnye, hogy tulajdonképpen meglévő kerékpárunkat téliesíthetjük, hiszen ez egy hajtáslánc, váz nélkül, amit kis szerencsével saját kétkerekűnkre is felszerelhetünk. Elöl sítalp kerül a kerék helyére, hátul pedig egy hernyótalp viszi át az 1200 wattos elektromos motor erejét a kitaposott hóösvényekre. Ha sípályán akarsz bringázni, akkor itt a tökéletes célszerszám 1

A rendelkezésre álló energiát maximálisan kihasználva 18 km/órás végsebesség érhető el, amit 10 kilométeren keresztül élvezhetünk. Okosan beosztva viszont akár 50 kilométer is megtehető, természetesen a terepviszonyok függvényében.

Ha sípályán akarsz bringázni, akkor itt a tökéletes célszerszám 2Ha sípályán akarsz bringázni, akkor itt a tökéletes célszerszám 3

Maximum ennyire futja az 18650-es cellákból felépülő 17,5 Ah-s akkumulátorral, ami 8 óra alatt tölthető újra. Ha pedig lemerül, akkor tényleg csak a vész üzemmódra marad a saját erőből történő pedálozás, hiszen az egység 35 kilogrammot nyom, és a széles gumitalp megmozgatásához is kell az energia.

Mindenesetre amíg tart, jó móka lehet, csak hó kell hozzá, no meg 600 ezer forint a vételárra.